Help anderen energie besparen

Vind jij het leuk om mensen te helpen die een lagere energierekening willen? Houd je van een praatje en heb je ongeveer twee uurtjes per week over? Meld je dan aan bij Energieloket Rivierenland.

Energieloket biedt de inwoners van Tiel en Buren namens hun gemeente een energiebespaarpakket ter waarde van € 70,- aan. In de pakketten zitten allemaal handige spullen. Denk aan tochtstrips en radiatorfolie. Hiermee kunnen bewoners meteen energie en dus geld besparen. De brief met uitleg over hoe ze het pakket kunnen verkrijgen, ontvangen de inwoners half mei. 

Sommige mensen kunnen bij het in gebruik nemen of installeren van de producten uit de doos problemen ondervinden. Zij kunnen dan een energiehulp aanvragen. Spreekt het jou aan om dan bij mensen op bezoek te gaan en ze te helpen met het aanbrengen van deze maatregelen? Of je maakt gewoon een praatje en geeft ze energiebesparende tips. Energieloket zorgt ervoor dat je voldoende kennis hebt om op bezoek te kunnen gaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Bel met 0345 - 50 - 40 -12 of mail naar info@energieloketrivierenland.nl.