Glasvezel in de gemeente Buren

In de gemeente Buren wordt momenteel glasvezel aangeboden door Delta Fiber Netwerk. Zij sturen hierover een brief aan de inwoners van Buren. Ook als huurder van een huurwoning van Thius komt u in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Wij ondersteunen dit initiatief en u heeft u geen toestemming van ons nodig.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten, Delta Fiber Netwerk organiseert een Glasvezel Informatiebijeenkomst. Deze is op woensdag 16 maart om 19.30 uur in het Wapen van Lienden (Dr. Van Noortstraat 2 in Lienden). Ook kunt u naar een van de Glasvezel Informatiepunten aan de Peperstraat 2 in Buren (direct naast het museum) of in Dorpshuis ’t Klokhuis in Maurik.

 

Meer informatie?

Delta Fiber Netwerk informeert u graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de Glasvezel Informatiepunten in uw gemeente. Deze zijn  bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 06-3861 2918 voor het Informatiepunt in Maurik en 06-1886 5705 in Buren. Ook kunt u kijken op www.gavoorglasvezel.nl, de website van Delta Fiber Netwerk.