Fokuswoning per direct beschikbaar

Zelfstandig wonen met een fysieke beperking? Fokus maakt het mogelijk!
Een Fokuswoning is een aangepaste, rolstoeldoorgankelijke en gelijkvloerse woning met extra oppervlakte. Alle woningen zijn 24/7 via een alarm-intercomsysteem rechtstreeks verbonden met een hulppost, de ADL-eenheid. De ADL-eenheid ligt in de directe nabijheid. De assistentie is dus altijd in de buurt! De Fokuswoningen liggen verspreid tussen de andere woningen in de wijk en zijn niet als Fokuswoning herkenbaar.

Deze woning aan de Perserij 75 te Tiel heeft 3 kamers en ligt op de 2e verdieping. Er is een woonkamer met open keuken en er zijn twee slaapkamers. De woning heeft een balkon van 11 m2 in het verlengde van de woonkamer.

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap mogelijk. Fokuscliënten wonen in een volledig aangepaste huurwoning, eigendom van de woningcorporatie. Vanuit een op loopafstand gelegen ADL-eenheid verzorgt Fokus assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Denk hierbij aan hulp bij lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken, toiletgang, eenvoudige verpleegtechnische handelingen en hand- en spandiensten. De cliënt bepaalt hierbij wanneer en hoe hij of zij geholpen wordt, 24 uur per dag.

Heeft u nog vragen over Fokus, uw indicatie of heeft u hulp nodig bij de aanmelding? Neemt u dan contact op met het Servicepunt Informatie en Aanmelding van Fokus. Ons telefoonnummer is (050) 521 72 72. U kunt ook mailen naar servicepunt@fokuswonen.nl. Kijk voor meer informatie over Fokus op www.fokuswonen.nl.