Fix-project met gratis energiemaatregelen in Neder-Betuwe

Een hoge energierekening, dit speelt ook in gemeente Neder-Betuwe bij woningeigenaren en huurders. U kunt eenvoudig uw energierekening verlagen door energie te besparen en uw woning te verduurzamen. De gemeente Neder-Betuwe helpt alle inwoners met het FIX-project door gratis maatregelen aan te bieden.

Kleine energiebesparende maatregelen

Besparen op het energieverbruik kan heel eenvoudig door kleine energiebesparende maatregelen te installeren, bijvoorbeeld door te kiezen voor led-lampen, radiotorfolie, tochtstrips en een waterbesparende douchekop. Bij het FIX-project komt een energiecoach langs om tot zes besparende maatregelen te installeren. De energiecoach inventariseert de de staat van de huur- of koopwoning en het energieverbruik, bespreekt bewonerswensen en geeft concrete adviezen en tips.

Gratis meedoen voor alle inwoners van Neder-Betuwe

Het FIX-project is wegens groot succes opengesteld voor alle inwoners van Neder-Betuwe. In de huidige tijd is het namelijk voor iedereen belangrijk om de energierekening te verlagen. Meedoen is helemaal gratis. U kunt het bezoek van de energiecoach gratis aanvragen en ook de energiebesparende maatregelen die in uw woning worden aangebracht zijn helemaal gratis. U kunt zelf ook aangeven welke maatregelen u in uw huis wilt laten aanbrengen.

Geef u op voor het gratis FIX-project

Doe mee met het gratis FIX-project en bespaar op uw energierekening! Mee doen is gratis en ook de kleine energiebesparende maatregelen die worden geïnstalleerd zijn gratis. Maak een afspraak op: www.samendetoekomst.nl