Sleutels inleveren

Tijdens de eindinspectie levert u alle sleutels van het gehuurde in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de sleutels van alle toegangsdeuren, de berging, het balkon en de brievenbus. Welke sleutels u destijds van ons ontvangen heeft, en u dus ook weer moet inleveren, leest u terug op uw sleutelovereenkomst. 

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Ik heb de huur opgezegd. Hoe zit het met overname?

Algemeen

Onze opzichter kan u hierin adviseren. Wij geven uw contactgegevens door aan de nieuwe huurder zodra deze bekend is. De overname en eventuele vergoedingen zijn iets tussen u en de nieuwe huurder. Via een overnameformulier laat u ons weten wat in de woning achterblijft en wordt overgenomen door de nieuwe huurder. U en de nieuwe huurder ondertekenen beiden het overnameformulier. Dit formulier levert u in met de sleutels. De doordrukformulieren zijn voor u en de nieuwe huurder.

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

Algemeen

We gaan er vanuit dat u de sleutels op de laatste huurdag inlevert bij de opzichter tijdens de eindinspectie. Als de sleutels bij ons binnen zijn, gaan we de woning verhuurklaar maken voor de volgende huurder. Neem tijdig contact met ons op als u het idee heeft dat u de sleutels niet op tijd in kunt leveren. Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden. Doet u dat niet waardoor we niet uitkomen met de planning en de woning niet tijdig kunnen verhuren? Dan zullen we de kosten van het te laat inleveren van de sleutels bij u in rekening brengen.

Ik heb de huur opgezegd. Kan ik mijn sleutels ook eerder inleveren?

Algemeen

Bent u al klaar met verhuizen? Dan mag u de sleutels ook eerder inleveren. Let op: de laatste betaaldag verandert hierdoor niet!

Ik heb mijn huur opgezegd. Er ontbreken sleutels. Wat nu?

Algemeen

De kosten van de ontbrekende sleutels brengen we bij u in rekening.